home


wat is osteopathie


wie zijn we


werkwijze


indicaties


tarief-vervoeding


ervaring


alg_voorw


links


links

Ervaringen

Volwassenen

 
Nek-rugklachten:

Na 10 jaar pijn en problemen met mijn rug en nek ben ik hartstikke blij met Osteopathie. Na veel behandelingen bij de fysiotherapeut en 2 injecties, zijn mijn klachten na 4 behandelingen bij de Osteopaat praktisch verdwenen.

 

Sportblessures:

Ik was 6 maanden geleden door mijn enkel gegaan. Na 3 maanden had ik nog steeds pijn en werd mijn enkel na een kwartiertje lopen dik. Bij de Osteopaat bleek dat er een paar middenvoetjes botjes en een deel van enkel niet goed bewoog. Met een paar behandelingen liep ik zonder pijn en zonder dat mijn enkel dik werd, een uur.

 

Whiplash:

Een fikse aanrijding van achteren, veranderde mijn leven. Weken erna kreeg ik steeds meer hoofdpijn, rugklachten, uitstraling, moe en concentratie problemen. Op een gegeven moment ging werken echt niet meer. De behandelingen waren een weldaad mijn lichaam kwam tot rust en langzaam krabbelde ik op. Ik werk nu weer voor halve dagen, ben fitter en hoor er weer bij.

 

Baby’s

 
Huilen/onrustig:

Twee weken na de bevalling werd onze dochter steeds onrustiger, huilde veel en sliep minder. Na 3 behandelingen hebben we een “ander kind”. Ze lacht, drinkt en slaapt goed.

 

Darmkrampjes:

Al vanaf het begin had onze zoon darmkrampjes, spuugde veel en was benauwd. Gelukkig kregen we via het consultatie buro de tip om naar een Osteopaat te gaan. Er waren maar een paar behandelingen nodig om onze zoon van zijn klachten af te helpen.

 

Kinderen

 
Groeipijnen:

Onze zoon van 6 klaagde al een half jaar over pijn rond de knieholtes. Als hij naar bed moest, begon hij te klagen! Later bleek bij de Osteopaat dat er blokkades in zijn bekken, buik en rug zaten. Gelukkig heeft hij nu geen pijn meer.

 

Obstipatie:

Mijn dochter van bijna 5 was zindelijk, maar kon alleen thuis poepen en vaak alleen in een luier. Het werd steeds moeizamer. Ze kreeg pijn bij het poepen en durfde niet meer. Na de 4de klysma kregen we een tip van een collega, Osteopathie zou kunnen helpen! Nou het was fantastisch. Al na de tweede behandeling ging ze naar de toilet op te poepen.